Arc d Mig Punt és una porta oberta, que convida a passar a dins d’un espai cordial, d’afecte. Volem que aquells que s’integren en l’associació, a través de la reflexió sobre el patrimoni cultural, puguen madurar com a éssers humans. Ens preocupen les persones per damunt de tot, ens preocupa la gent d’aquesta comarca i estem segurs que el coneixement dels valors continguts en el patrimoni i la història, la conservació dels senyals d’identitat i la transmissió de la memòria col·lectiva i les tradicions ens faran créixer com a societat i procuraran una millor qualitat de vida a la gent de la nostra comarca.

Associació sense ànim de lucre amb els següents OBJECTIUS:


  1. Estudiar, investigar, catalogar i inventariar el patrimoni cultural de la Safor, en tots els seus múltiples aspectes, formes i elements, tant material com immaterial, incloent el paisatge i els espais i llocs significatius des del punt de vista històric i cultural.

  2. Col·laborar en la defensa, conservació, protecció, promoció, difusió i contribuir a la posada en valor del patrimoni cultural i el seu entorn dins l’àmbit comarcal, mitjançant tota mena d’activitats propiciadores.

  3. Promoure i sol·licitar les mesures legislatives, fiscals i administratives necessàries per a l’eficaç compliment dels esmentats objectius.

  4. Promoure la major incorporació del patrimoni cultural a la vida dels ciutadans, a fi que aquests participen de la seua defensa i gaudi.


Visites

  • 18.452 carícies al patrimoni

A %d bloguers els agrada això: