Arc de Mig Punt insta l’Ajuntament de Gandia a acollir-se a les ajudes de la Diputació per restaurar l’ermita de Martorell

Com cada any, la Diputació de València ha obert la convocatòria de concessió d’ajudes econòmiques per a realitzar obres de restauració en béns immobles.

Inexplicablement, Gandia mai no s’ha acollit a aquestes subvencions tot i tindre diversos edificis necessitats d’obres urgents: la capella de l’Assumpció, l’ermita de Sant Vicent, l’església del Beat o l’ermita de Martorell, exemples sobradament coneguts per la ciutadania.

ARC DE MIG PUNT considera que la Diputació ofereix una oportunitat de recuperar el nostre patrimoni cultural que de cap manera no s’ha de deixar passar, ja que els edificis esmentats poden caure en qualsevol moment. I, en eixe cas, a la terrible pèrdua patrimonial i material es podria afegir alguna lamentable desgràcia personal si algun vianant es veiera afectat accidentalment per l’enfonsament dels edificis.

Vist que d’aquest quatre edificis en perill d’enderrocament el que està en situació més greu és l’ermita de Martorell i que, a més, és propietat municipal, ARC DE MIG PUNT proposa que les ajudes se sol·liciten immediatament.

0 Respostes to “Arc de Mig Punt insta l’Ajuntament de Gandia a acollir-se a les ajudes de la Diputació per restaurar l’ermita de Martorell”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Visites

  • 18.416 carícies al patrimoni

A %d bloguers els agrada això: