LA CONSELLERIA REQUEREIX A L’AJUNTAMENT DE GANDIA EL COMPLIMENT DE LES SEUES OBLIGACIONS AMB L’ERMITA DE SANT VICENT I LA CAPELLA DE L’ASSUMPCIÓ

La Conselleria de Cultura ha fet arribar a ARC DE MIG PUNT. ASSOCIACIÓ MEMÒRIA I PATRIMONI el requeriment adreçat a l’Ajuntament de Gandia per a què complisca amb la seua l’obligació de conservació de l’ermita de Sant Vicent i de la capella de l’Assumpció.

Davant el lamentable estat que presenten els dos edificis, la Conselleria demana a l’Ajuntament de Gandia que, com a primera administració responsable, aplique les mesures de gestió i disciplina urbanística front a tercers, inclòs el règim sancionador, conforme a la legislació patrimonial i urbanística.

ARC DE MIG PUNT. ASSOCIACIÓ MEMÒRIA I PATRIMONI ha sol·licitat repetidament que s’efectuen obres d’urgència als dos edificis, qualificats legalment de Monuments d’Interès Local, ja que la seua situació és molt greu i podrien caure de forma imminent. Amb aquesta petició l’associació no fa més que exigir el compliment de les promeses electorals que el Partit Popular va fer a la ciutadania en el seu Programa Electoral:

“348. Rehabilitaremos, restauraremos y pondremos en valor la Capilla de la Asunción.”

“349. Rehabilitaremos, restauraremos y pondremos en valor la Ermita de San Vicente.”

Per últim, ARC DE MIG PUNT. ASSOCIACIÓ MEMÒRIA I PATRIMONI vol recordar que la inactivitat per part de l’Administració, quan comporta l’incompliment de les seues obligacions urbanístiques, pot constituir un delicte tipificat al Codi Penal com a prevaricació per omissió (article 320.1). Serveix com a exemple il·lustratiu  la investigació oberta per la fiscalia en el cas de l’enderrocament de la Casa del Plevà a Oliva.

0 Respostes to “LA CONSELLERIA REQUEREIX A L’AJUNTAMENT DE GANDIA EL COMPLIMENT DE LES SEUES OBLIGACIONS AMB L’ERMITA DE SANT VICENT I LA CAPELLA DE L’ASSUMPCIÓ”  1. Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
Visites

  • 18.416 carícies al patrimoni

A %d bloguers els agrada això: